Prezentacije:

  1. Božić: Stanje slatkovodne akvakulture Republike Hrvatske
  2. Filić: Grupacija akvakulture
  3. Jahutka: Projekt Riba Hrvatske-"Jedi što vrijedi"
  4. Valić: Stanje i mogućnosti akvakulture u Republici Hrvatskoj
  5. Galović: Nutritivna vrijednost ribljeg mesa
  6. Pavić: Utjecaj prehrambenih lipida na lipidni metabolizam riba
  7. Čulin: Sadržaj hranjivih tvari i masnih kiselina u mesu konzumnog šarana iz ekstenzivnog, poluintenzivnog i intenzivnog sustava uzgoja
  8. Ćirković: Usporedni prikaz kvalitete šaranskih riba
  9. Župan: Mogućnost obogaćivanja ribljeg mesa n-3 masnim kiselinama
  10. Glamuzina: Ribe i školjke kao afrodizijak-mitovi, legende i znanstvena utemeljenost potencijalnog djelovanja plodova mora
  11. Matić-Skoko: Zdravi pristup zdravoj hrani iz zdravog mora Valoriziranje ribe koja potječe iz zaštićenog morskog područja
  12. Župan: Vodič za dobru proizvođačku praksu Uzgoj toplovodnih vrsta riba
  13. Piria: Ekološki uzgoj ciprinida
  14. Ljubojević: Utjecaj različitih čimbenika na randman ciprinida
  15. Pavličević: Fauna riba Ramskog jezera pred obnavljanjem-Izazovi i perspektive
  16. Treer: Analiza podataka ribolova na Savi i Dunavu
  17. Ćaleta: Endemske vrste riba Republike Hrvatske; ugroženost i problemi njihove zaštite
  18. Katavić: Životni stil Plovoperajne tune u Jadranu s posebnim osvrtom na interakciju s ulovom sitne plave ribe
  19. Franičević: Stavovi potrošača ribe u RH prema ribi porijeklom iz uzgoja - poseban osvrt na utjecaj regionalne pripadnosti