Vrijeme održavanja: 12.12.2019.

Objavljeno: 03. 12. 2019. , Ažurirano: 11. 12. 2019.

Plenarna sjednica Strukovne grupacije ugostiteljskih djelatnosti HGK – Županijske komore Split održat će se u četvrtak, 12. prosinca, u 12 sati u Županijskoj komori Split na adresi Obala Ante Trumbića 4 (dvorana prizemlje).

Sjednica je plenarna i izborna te pozivamo sve zainteresirane na isticanje kandidatura za funkcije predsjednika te dvaju zamjenika predsjednika.  Molimo da kandidaturu istaknete najkasnije do utorka, 10. prosinca, u 16 sati na sljedećoj POVEZNICI.

U slučaju da ne možete prisustvovati sjednici, možete opunomoćiti drugu osobu, a punomoć ne treba biti ovjerena kod javnog bilježnika. Napominjemo da je potpisanu punomoć (u Pratećim dokumentima) potrebno poslati na e-mail nbusic@hgk.hr  najkasnije do utorka 10. prosinca do 16 sati te je donijeti na sjednicu kako bi bila pravovaljana. Punomoći poslane nakon navedenog roka (10. 12. u 16 sati) neće biti prihvaćene.

U Pratećim dokumentima na ovoj stranici nalaze se obrazac punomoći, Zapisnik sa zadnje sjednice Strukovne grupacije ugostiteljskih djelatnosti te Poslovnik Strukovne grupacije ugostiteljskih djelatnosti.

Potvrdu dolaska molimo putem online obrasca u nastavku.