Predstavnici ŽK Split, Sveučilišnog odjela za stručne studije i tvrtke sudionice projekta
Izvor: HGK
Autor: HGK

Potpisivanjem ugovora i službeno započeo projekt PlanStart


Objavljeno: 29. 03. 2023. , Ažurirano: 29. 03. 2023.


Potpisivanjem ugovora između predstavnika HGK - Županijske komore Split, Sveučilišnog odjela za stručne studije Sveučilišta u Splitu i tvrtki koje sudjeluju u projektu PlanStart, a koje je 28. ožujka 2023. upriličeno u Županijskoj komori Split, i službeno je započela realizacija projekta.

S potpisivanja ugovora.jpg

S potpisivanja ugovora; Izvor: HGK

 

U ime partnerskih institucija ugovore s poduzetnicima potpisali su predsjednik Županijske komore Split Joze Tomaš i pročelnik Sveučilišnog odjela za stručne studije dr. sc. Petar Pepur, prof. struč. stud.

Projekt PlanStart provode HGK - Županijska komora Split i Sveučilišni odjel za stručne studije Sveučilišta u Splitu, a njime se povezuju županijski poduzetnici iz kategorije mikro tvrtki (maksimalno tri zaposlena) sa studentima Odsjeka za menadžment, trgovinu i turizam Sveučilišnog odjela za stručne studije, na način da studenti izrađuju poslovne planove za tvrtke odabrane putem Javnog poziva.

Cilj projekta je tješnje povezivanje gospodarskog i obrazovnog sektora kroz direktnu suradnju poduzetnika i studenata, koja poduzetnicima donosi poslovni plan, bez naknade, a studentima dragocjeno iskustvo i primjenu stečenih znanja u praksi. 

Ovo je već sedmi put da HGK u Splitu i Sveučilišni odjel za stručne studije provode projekt PlanStart, koji je do sada iznjedrio brojne kvalitetne projektne rezultate i pokazao se iznimno korisnim kako za poduzetnike tako i za studente.