Vrijeme održavanja: 12.03.2020.

Objavljeno: 04. 03. 2020. , Ažurirano: 12. 03. 2020.

Radi prevencije širenja koronavirusa, događaj se odgađa do daljnjega. Informacije o koronavirusu pratite OVDJE.

HGK – Županijska komora Split poziva sve zainteresirane na predavanje Brendiranje kvalitete hrvatskih proizvoda i usluga znakovima kvalitete HGK Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko, koje će se održati u četvrtak, 12. ožujka, od 13 do 14.30 u Županijskoj komori Split, na Trumbićevoj obali 4.

Predavanje će održati mr. sc. Nevenka Gašparac, voditeljica Odjela za upravljanje kvalitetom HGK i EU projekta Znakovi kvalitete, koji Hrvatska gospodarska komora provodi u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta, a namijenjen je mikro, malim i srednjim tvrtkama, do 250 zaposlenih.

Stečena iskustva u provedbi projekta te postupak koji prethodi stjecanju bespovratnih sredstava u maksimalnom iznosu od 75.000 kuna bit će predstavljeni na jednostavnom i zanimljivom predavanju. 

Zainteresirani za sudjelovanje trebaju se prijaviti putem obrasca u nastavku.

Ako ne vidite prijavni obrazac u nastavku teksta i koristite preglednik Internet Explorer, lijepo vas molimo da istu ovu stranicu otvorite u drugom browseru, poput MS Edgea, Mozille Firefoxa ili Chromea te se prijavite. Ispričavamo se zbog neugodnosti i radimo na njenom žurnom otklanjanju.