Objavljeno: 15. 11. 2021. , Ažurirano: 02. 12. 2021.


Rok za prijave produžen je do 8.12.2021.

Pozivamo pojedince, tvrtke i jedinice javne uprave i lokalne samouprave da prijave jedinice lokalne samouprave koje su doprinijele razvoju gospodarstva na području Splitsko-dalmatinske županije u 2021. na natječaj za priznanje "Zlatna stina" za 2021. godinu.

Priznanje se dodjeljuje jedinicama lokalne samouprave za osobit doprinos razvoju gospodarstva Splitsko-dalmatinske županije u 2021. godini. Sudjelovati mogu sve jedinice lokalne samouprave (gradovi i općine) s područja Splitsko-dalmatinske županije.

Javni poziv s detaljima nalazi se u pratećim dokumentima, kao i obrazac A1, koji se popunjen skupa s prijavom dostavlja poštom ili elektroničkom poštom.

"Zlatna stina" se dodjeljuje na temelju Sporazuma o suradnji na projektu osnivanja zajedničkog Koordinacijskog tijela za gospodarski razvoj Splitsko-dalmatinske županije, sklopljenog u 2019. godini između HGK – Županijske komore Split i Splitsko-dalmatinske županije.

Cilj je ovog projekta dodjela priznanja jedinicama lokalne samouprave koje su dale najveći doprinos gospodarskom razvoju Splitsko-dalmatinske županije u 2021., kao i poticanje svih gradova i općina na poduzimanje aktivnosti u procesu stvaranja što povoljnije poduzetničke klime kako bi se doprinijelo razvoju gospodarstva i boljim uvjetima života u lokalnim zajednicama, te potaklo demografsku obnovu i zadržavanje mladih obitelji, osobito u rubnim područjima Županije.

Za detaljnije informacije o sudjelovanju možete se u obratit u HGK – Županijsku komoru Split, Vesni Friedl (tel.: 321-105, elektronička adresa: vfriedl@hgk.hr).