Objavljeno: 14. 05. 2021. , Ažurirano: 20. 05. 2021.

Vrijeme održavanja: 01.06.2021.


Plenarna i izborna sjednica Sekcije Zajednice pustolovnog turizma HGK – Županijske komore Split održat će se u utorak, 1. lipnja, u 10 sati, u Županijskoj komori Split, na adresi Obala Ante Trumbića 4.

Sjednici mogu prisustvovati zainteresirane članice Hrvatske gospodarske komore s područja Splitsko-dalmatinske županije koje se bave pustolovnim turizmom. Popis pustolovnih aktivnosti nalazi se OVDJE.

Okupljanje dionika pustolovnog turizma u Sekciju Zajednice ima za cilj promicanje i zaštitu zajedničkih interesa navedenih članica te razvoj pustolovnog turizma.

Na sjednici će biti riječi o aktualnostima iz područja pustolovnog turizma te planovima za naredni period.

Kako je sjednica izborna, pozivamo sve zainteresirane na isticanje kandidatura za funkcije predsjednika i zamjenika predsjednika Sekcije Zajednice. Molimo da kandidature istaknete najkasnije do ponedjeljka, 31. svibnja do 12 sati na sljedećoj POVEZNICI.

Pravo glasa na sjednici ima svaki ovlašteni predstavnik članice Hrvatske gospodarske komore iz djelatnosti pustolovnog turizma s područja Splitsko-dalmatinske županije. U slučaju da ovlašteni predstavnik nije u mogućnosti prisustvovati, može opunomoćiti drugu osobu, a punomoć ne treba biti ovjerena kod javnog bilježnika.

Potpisanu punomoć možete fotografirati ili skenirati i uploadati u prijavnici u nastavku teksta (veličine do 2 MB, u formatima: jpg, jpeg, pdf, doc, docx i png) te je donijeti na sjednicu kako bi bila pravovaljana. Punomoći koje ne pošaljete do roka prijave neće biti prihvaćene.

Obrazac punomoći i Poslovnik o radu Zajednice pustolovnog turizma HGK nalaze se u pratećim dokumentima na ovoj stranici.

Prijaviti se na sjednicu možete najkasnije do ponedjeljka, 31. svibnja, do 12 sati, putem online obrasca u nastavku.

Za sve dodatne informacije na raspolaganju smo vam putem e-maila nbusic@hgk.hr i telefonskog broja 021/321-118.

 

Izvor: pixabay.com