Vrijeme održavanja: 21.02.2019. - 29.11.2019.

Nakon uspješno održanog i iznimno posjećenog proljetnog ciklusa dvodnevnih edukacija za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi, u organizaciji Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) i Hrvatske gospodarske komore (HGK), s edukacijom u Bjelovaru nastavlja se jesenski ciklus. Idući planirani gradovi su Zagreb, Split i Karlovac. Prijava na edukaciju u Bjelovaru moguća putem online prijavnice u nastavku stranice.

Napominjemo da su se do sada u 2019. godini održale edukacije u Šibeniku, Splitu (dva puta), Puli, Rijeci, Koprivnici, Zagrebu, Otočcu, Osijeku, Požegi, Zadru i Dubrovniku. 

Podsjećamo da prema Zakonu o pružanju usluga u turizmu (NN 130/17) sve tvrtke/obrti i ostale pravne i fizičke osobe koje pružaju turističke usluge aktivnog i pustolovnog turizma moraju angažirati ili imati zaposlenu osobu s odgovarajućim domaćim ili stranim uvjerenjem odnosno certifikatom kojim se utvrđuje sposobnost i razina vještine obavljanja pojedine aktivnosti. 

Svi pružatelji turističkih usluga aktivnog i pustolovnog turizma dužni su istom se prilagoditi najkasnije do 3. prosinca 2019. godine. 

Uvjerenje koje se dobiva završetkom ove edukacije jedno je od priznatih uvjerenja/certifikata za obavljanje određenih aktivnosti s popisa aktivnosti koje se smatraju turističkim uslugama aktivnog i pustolovnog turizma. Cjeloviti popis usluga aktivnog i pustolovnog turizma, popis odgovarajućih uvjerenja odnosno certifikata i drugih uvjeta možete pronaći na službenim stranicama Sektora za turizam HGK.

Program sa satnicom predavanja možete pronaći na poveznici Program. Registracija polaznika počinje u 8 sati i 30 minuta, a početak je predviđen u 9 sati.

Molimo vas da se prijavite online prijavnicom (uz svaki grad navedena je pripadajuća poveznica). 

Cijena za tvrtke članice HGK jest 150 kuna po polazniku, dok je za obrte i druge nečlanice HGK cijena 300 kuna. Cijena uključuje cjelodnevni program predavanja u trajanju od dva dana, završnu provjeru znanja te dobivanje uvjerenja o pohađanju.

Nakon online prijave, molimo vas da uplatite odgovarajuću kotizaciju bez koje prijava nije valjana, najkasnije dva dana prije održavanja edukacije. 

 Termini edukacija i kontakt-osobe:

  • BJELOVAR, 28. i 29. studenoga 2019., Županijska komora Bjelovar, Petra Preradovića 4/1, (kontakt: Helena Pogledić, 043/274 067, hpogledic@hgk.hr)

OPIS PLAĆANJA: Edukacija Pustolovni turizam BJ
IBAN: HR1423400091100241295
MODEL: HR00
POZIV NA BROJ: 2493730-072-2019