Vrijeme održavanja: 20.03.2020.

Objavljeno: 20. 02. 2020. , Ažurirano: 12. 03. 2020.

 

Radi prevencije širenja koronavirusa, događaj se odgađa do daljnjega. Informacije o koronavirusu pratite OVDJE.

Radi postizanja veće energetske učinkovitosti i zaštite okoliša u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, Županijska komora Dubrovnik organizira radionicu Unapređenje energetske učinkovitosti javne i ostale rasvjete koja će se održati u petak, 20. ožujka u sklopu otvorenja 17. Mediteranskog sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva u hotelu Tirena – Babin kuk u Dubrovniku.

Radionica započinje u 9.30 predstavljanjem proizvoda i usluga tvrtke Detas d.o.o., specijalizirane za tehnologije za pametne gradove.  

U drugome će dijelu radionice u 11 sati Mira Krneta, voditeljica HBOR-ova ureda za Dalmaciju, predstaviti ESIF kredite za javnu rasvjetu namijenjene jedinicama lokalne samouprave.

Cilj je radionice predstaviti mogućnosti koje institucije javnog, civilnog, ali i privatnog sektora imaju na raspolaganju za povećanje kvalitete javne rasvjete uz smanjenu potrošnju električne energije, smanjenje svjetlosnog zagađenja, korištenje novih tehnologija te potencijalno korištenje tehnologija za pametne gradove.

Program radionice je OVDJE!  

Sudjelovanje na radionionici je besplatno uz prethodnu prijavu online obrascem u nastavku teksta. Rok za prijave je 18. ožujka.

Za dodatne informacije kontaktirajte Jelenu Diklić, na jdiklic@hgk.hr ili putem telefona 020 312 097.