Vrijeme održavanja: 13.03.2018.

Objavljeno: 09. 03. 2018. , Ažurirano: 14. 03. 2018.

Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska udruga poslodavaca, Hrvatska obrtnička komora i Hrvatska poljoprivredna komora u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede i Agencijom za zaštitu tržišnog natjecanja organizira četvrtu u nizu od šest radionica na kojima će predstavnici Ministarstva poljoprivrede i Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja predstaviti Zakon o zabrani nepoštenih trgovačkih praksi u lancu opskrbe hranom.

Radionica će se održati u utorak 13. ožujka u 12 sati, u varaždinskom hotelu Turist, Aleja kralja Zvonimira 1. 

Prijaviti se možete online prijavnicom u nastavku teksta najkasnije do ponedjeljka, 12. ožujka, u 16 sati.

Radi kvalitetnije organizacije radionice, molimo vas da nam pošaljete pitanja o primjeni navedenog Zakona koristeći online obrazac putem kojeg se možete i prijaviti na radionicu (u nastavku ovog teksta). Tekst Zakona možete pronaći na POVEZNICIa dosad postavljena pitanja i odgovore na njih možete pročitati u dokumentu u pratećim dokumentima na ovoj stranici. Pitanja koja zaprimimo objedinit ćemo i proslijediti nadležnim tijelima / predavačima koji će pripremiti službene odgovore i predstaviti ih na radionici.

Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja objavila je na svojoj stranici Dodatna pojašnjenja o Zakonu o zabrani nepoštenih trgovačkih praksi u lancu opskrbe hranom te dokument s najnovijim pojašnjenjima, koji možete učitati u pratećim dokumentima na ovoj stranici ili na webu AZTN-a. Navedena pojašnjenja vezana su na raniji objavljeni dokument AZTN-aDokument s pojašnjenjima nalazi se u pratećim dokumentima na ovoj stranici.