Objavljeno: 27. 10. 2021. , Ažurirano: 27. 10. 2021.

Vrijeme održavanja: 11.11.2021.


HGK – ŽK Bjelovar organizira besplatan webinar: Financijski, pravni, ekonomski i tehnički aspekti kriptovalutne ekonomije, u četvrtak, 11. studenoga, u 13 sati.

Webinar će održati Miroslav Vegh, direktor tvrtke Diligio ltd sa sjedištem u Londonu, fokusirane na prevenciju kriptovalutnog kriminala, forenziku i osiguranje kriptovaluta. Na webinaru će izlagati i eksperti iz područja osiguranja, FinTech industrije i bivši zaposlenici Vlade UK te podijeliti kvalitetne informacije i svoje iskustvo s kriptovalutama.

Ideja je sudionicima dati kratke crtice iz osnova financijskog, pravnog, ekonomskog i tehničkog područja kako bi se zainteresirale tvrtke i institucije na daljnje istraživanje i spoznaje o ovom vrlo kompleksnom području.

Više informacija o temama predavanja na webinaru možete pronaći u detaljnom PROGRAMU u pratećim dokumentima.

Webinar će biti održan na hrvatskom i engleskom jeziku, a sudionici će dobiti bilješke s predavanja na hrvatskom jeziku. Očekivano vrijeme trajanja webinara je 60 minuta.

Prijaviti se možete obrascem u nastavku, najkasnije u srijedu, 10. studenoga, do 12 sati. Nakon prijave, na vašu ćemo e-adresu poslati poveznicu za sudjelovanje putem platforme Microsoft Teams.