Vrijeme održavanja: 16.02.2018.

Objavljeno: 01. 03. 2018. , Ažurirano: 09. 03. 2018.

Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska udruga poslodavaca, Hrvatska obrtnička komora i Hrvatska poljoprivredna komora u suradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i Agencijom za zaštitu tržišnog natjecanja organizira ciklus radionica na kojima predstavnici Ministarstva poljoprivrede i Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja predstavljaju Zakon o zabrani nepoštenih trgovačkih praksi u lancu opskrbe hranom.

Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja objavila je na svojoj stranici Dodatna pojašnjenja o Zakonu o zabrani nepoštenih trgovačkih praksi u lancu opskrbe hranom. Navedena pojašnjenja vezana su na raniji objavljeni dokument AZTN-aU privitku ovoga teksta nalazi se i dokument s pojašnjenjima.

Kao rezultat naknadno postavljenih pitanja poslovnih subjekata te održanih radionica o primjene Zakona o zabrani nepoštenih trgovačkih praksi u lancu opskrbe hranom, AZTN je na svojim mrežnim stranicama objavio dodatna pojašnjenja o primjeni navedenog Zakona, koja se odnose na pojašnjenje pojmova poljoprivredni i prehrambeni proizvod, svježi proizvod te krug osoba na koje se ZNTP ne primjenjuje. Dokument s najnovijim pojašnjenjima možete učitati u pratećim dokumentima na ovoj stranici ili na webu AZTN-a.

Izvještaj s radionice održane u Osijeku možete pronaći OVDJE. 

Radionica o primjeni Zakona održat će se u Varaždinu 13. ožujka. PRIJAVITE SE!