Objavljeno: 26. 02. 2020. , Ažurirano: 26. 02. 2020.

Hrvatska gospodarska komora nastavlja suradnju s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta na izobrazbi o području sustava javne nabave, stoga vas pozivamo da se uključite u subvencionirani program usavršavanja.

Programe redovnog usavršavanja predstojećih jednodnevnih radionica HGK, prema Pravilniku o izobrazbi u području javne nabave, odobrila je Uprava za politiku javne nabave Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta te se oni objavljuju u Popisu programa usavršavanja, a sudjelovanjem na njima polaznici stječu pravo na obnovu certifikata.

Pojedino usavršavanje provodi se u obliku jednodnevnog programa od 8 nastavnih sati (8 bodova), a namijenjeno je sudionicima u postupcima javne nabave, ponajprije gospodarskim subjektima te ponuditeljima, kako bi se olakšala primjena te omogućila razmjena iskustava i kvalitetan dijalog s predstavnicima Ministarstva. Maksimalan broj polaznika pojedinačnog programa usavršavanja jest 50.

Svakom polazniku programa usavršavanja, jednodnevnih radionica HGK, Ministarstvo izdaje potvrdu o pohađanju programa usavršavanja. 

Jednodnevne radionica HGK održat će se u:

Voditelji radionica su stručnjaci Uprave za sustav javne nabave Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Naknada za sudjelovanje na radionici iznosi 750,00 kn (oslobođeno od PDV-a, prema članku 6. Zakona o PDV-u).

Članice Hrvatske gospodarske komore ostvaruju popust na iznos naknade te ona iznosi 650,00 kn, a za svakoga sljedećeg polaznika iz iste tvrtke naknada iznosi 550,00 kn.

Više informacija o temama, programu predavanja, prijavnici, podacima za plaćanje i sl. možete pronaći na navedenim poveznicama na najave pojedinih radionica, koje će se nadopunjivati dodatnim radionicama u drugim gradovima.