Vrijeme održavanja: 13.03.2020.

Objavljeno: 18. 02. 2020. , Ažurirano: 13. 03. 2020.

Radi prevencije širenja koronavirusa, događaj se odgađa do daljnjega. Informacije o koronavirusu pratite OVDJE.

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta organizira jednodnevnu radionicu Aktualna praksa Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave po fazama postupaka javne nabave; Nabava projektantskih usluga, nadzora i radova; Sklapanje, izvršenje i izmjene ugovora o javnoj nabavi, u petak, 13. ožujka, u 9 sati u HGK – Županijskoj komori Sisak, na adresi Kranjčevićeva 16.

Voditelji radionice su Renata Tomljenović i Davor Mikac, stručnjaci Uprave za politiku javne nabave Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Radionica je namijenjena sudionicima u postupcima javne nabave – gospodarskim subjektima, ponuditeljima i naručiteljima te polaznicima omogućuje stjecanje prava na bodove (8 bodova) koji su potrebni za obnovu certifikata u području javne nabave. Svakom polazniku ove radionice Ministarstvo će izdati potvrdu o pohađanju programa usavršavanja.

Naknada za sudjelovanje na radionici iznosi 750 kuna (oslobođeno PDV-a, članak 6. Zakona o PDV-u).

Članice Hrvatske gospodarske komore ostvaruju popust na iznos naknade te ona iznosi 650 kn, a za svakog sljedećeg polaznika iz iste tvrtke naknada iznosi 550 kn.

Podaci za uplatu:
PLATITELJ: Ime i prezime; tvrtka/institucija; adresa, OIB
PRIMATELJ: Hrvatska gospodarska komora, Rooseveltov trg 2, 10000 ZAGREB
IBAN PRIMATELJA: HR1423400091100241295
MODEL: HR00
POZIV NA BROJ: 249373-20-182
OPIS PLAĆANJA: Radionica javna nabava SK 13.3.2020.

U pratećim dokumentima nalazi se program radionice. Potrebno se prijaviti online prijavnicom u nastavku teksta najkasnije do petka, 6. ožujka. Prijava se smatra konačnom po primitku potvrde o uplaćenoj naknadi na e-mail: sprpic@hgk.hr.

Nakon održane radionice, HGK će dostaviti račun, a Ministarstvo potvrdu o sudjelovanju na radionici na adresu navedenu u prijavi.

Više informacija o radionici možete dobiti u ŽK Sisak od Senade Prpić (telefon: 044/524-114).

Radionica je organizirana na temelju Sporazuma o poslovnoj suradnji Hrvatske gospodarske komore i Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i dio je programa redovitog usavršavanja u području sustava javne nabave.

Ako ne vidite prijavni obrazac u nastavku teksta i koristite preglednik Internet Explorer, lijepo vas molimo da istu ovu stranicu otvorite u drugom browseru, poput MS Edgea, Mozille Firefoxa ili Chromea te se prijavite. Ispričavamo se zbog neugodnosti i radimo na njenom žurnom otklanjanju.