Hrvatska gospodarska komora vas poziva da se prijavite na 4. međunarodnu konferenciju Podržimo održivo 2023. – Suradnja i nove tehnologije za održivost koja će se održati 19. rujna, u Laubi u Zagrebu. Ove godine na konferenciji predstaviti ćemo hrvatski ESG rating te održati svečanu dodjelu nagrada održivim tvrtkama u Hrvatskoj. 

Prijave
  • prijaviti se možete putem Digitalne komore
  • rok za prijavu sudionika: petak, 15. rujna 2023.
  • rok za uplatu kotizacije: petak, 15. rujna 2023.

Ukoliko niste registrirani na Digitalnu komoru, možete se registrirati ovdje. Upute za registraciju na Digitalnu komoru možete pronaći ovdje.

Pozivamo zainteresirane sudionike iz inozemstva da se prijave putem e-maila okolis@hgk.hr, a za sve dodatne upite na raspolaganju smo i telefonski na  +385 1 460 6705.

Međunarodna perspektiva i iskustvo bitni su za obogaćivanje naše konferencije. Radujemo se suradnji s vama i dijeljenju znanja u stvaranju bolje budućnosti.

Kotizacije

Iznos kotizacija za konferenciju Podržimo održivo 2023.:

  • Kotizacija 1. - za tvrtke koje plaćaju članarinu HGK, vrijednost kotizacija bilježi se kao konzumirana usluga iz plaćene članarine u iznosu 250 € po sudioniku (prijava putem Digitalne komore)
  • Kotizacija 2. - za nečlanove, udruge, institucije  i članove koji ne plaćaju članarinu HGK, kotizacija po sudioniku iznosi 250 € + PDV (prijava putem Digitalne komore)
  • Kotizacija 3. - za nečlanove, udruge i članove koji ne plaćaju članarinu HGK ali bi se odlučili na dobrovoljno plaćanje članstva, kotizacija se bilježi kao kod Kotizacije 1. Više informacija o dobrovoljnom članstvu možete pronaći OVDJE.
  • Kotizacija 4. - za studente 50 € + PDV (prijave i slanje potvrde o statusu studenta poslati putem mail-a okolis@hgk.hr

U slučaju specifičnih upita molimo kontaktirajte nas putem e-pošte na okolis@hgk.hr ili telefonski na +385 1 460 6705.

Uvjeti otkazivanja:
  • Polaznicima koji plate kotizaciju, a neće moći sudjelovati, potpuni povrat kotizacije bit će moguć samo ako najave svoje otkazivanje na e-adresu okolis@hgk.hr, najkasnije do 15. rujna 2023. Nakon tog roka, povrat novca više neće biti moguć. Uplatom iznosa za sudjelovanja polaznici potvrđuju kako prihvaćaju ove uvjete otkazivanja.
  • Polaznicima kojima se kotizacija bilježi kao konzumacija usluga, a neće moći sudjelovati, terećenje za konzumaciju usluga neće biti izvršeno ukoliko najave svoje otkazivanje na e-adresu okolis@hgk.hr, najkasnije do 15. rujna 2023.