Vrijeme održavanja: 13.03.2020.

Objavljeno: 04. 03. 2020. , Ažurirano: 13. 03. 2020.

Radi prevencije širenja koronavirusa, događaj se odgađa do daljnjega. Informacije o koronavirusu pratite OVDJE.

Hrvatska gospodarska komora u sklopu Programa pomoći subjektima u poslovanju s hranom organizira besplatnu HACCP edukaciju koja će se održati u petak, 13. ožujka, od 10 do 14 sati u HGK – Županijskoj komori Split, na adresi Obala Ante Trumbića 4.

Na radionici će sudionicima biti predstavljeni zakonski uvjeti u području sigurnosti hrane i objašnjene obveze subjekata u poslovanju s hranom. U praktičnom će dijelu sudionici biti upoznati s načinima udovoljavanja propisima te primjerima iz prakse radi izrade ili kontrole usklađenosti vlastitih sustava upravljanja sigurnošću hrane temeljenih na HACCP načelima.

HACCP radionica namijenjena je svim subjektima u poslovanju s hranom, voditeljima i članovima HACCP tima koji u praksi uspostavljaju, provode i održavaju sustav sigurnosti hrane kao obvezu prema odredbama Zakona o hrani te svim zainteresiranima koji na bilo koji način sudjeluju u provedbi toga zakona u proizvodnji, preradi ili distribuciji hrane u prehrambenom lancu.

HACCP edukacija je besplatna, a održat će je Nevenka Gašparac, voditeljica Odjela za upravljanje kvalitetom HGK.

Zainteresirani za sudjelovanje na radionici trebaju se prijaviti putem obrasca u nastavku.

Ako ne vidite prijavni obrazac u nastavku teksta i koristite preglednik Internet Explorer, lijepo vas molimo da istu ovu stranicu otvorite u drugom browseru, poput MS Edgea, Mozille Firefoxa ili Chromea te se prijavite. Ispričavamo se zbog neugodnosti i radimo na njenom žurnom otklanjanju.