ODGOĐENO - HACCP edukacija za subjekte u poslovanju s hranom u ŽK Split


Objavljeno: 04. 03. 2020. , Ažurirano: 13. 03. 2020.


Radi prevencije širenja koronavirusa, događaj se odgađa do daljnjega. Informacije o koronavirusu pratite OVDJE.

Hrvatska gospodarska komora u sklopu Programa pomoći subjektima u poslovanju s hranom organizira besplatnu HACCP edukaciju koja će se održati u petak, 13. ožujka, od 10 do 14 sati u HGK – Županijskoj komori Split, na adresi Obala Ante Trumbića 4.

Na radionici će sudionicima biti predstavljeni zakonski uvjeti u području sigurnosti hrane i objašnjene obveze subjekata u poslovanju s hranom. U praktičnom će dijelu sudionici biti upoznati s načinima udovoljavanja propisima te primjerima iz prakse radi izrade ili kontrole usklađenosti vlastitih sustava upravljanja sigurnošću hrane temeljenih na HACCP načelima.

HACCP radionica namijenjena je svim subjektima u poslovanju s hranom, voditeljima i članovima HACCP tima koji u praksi uspostavljaju, provode i održavaju sustav sigurnosti hrane kao obvezu prema odredbama Zakona o hrani te svim zainteresiranima koji na bilo koji način sudjeluju u provedbi toga zakona u proizvodnji, preradi ili distribuciji hrane u prehrambenom lancu.

HACCP edukacija je besplatna, a održat će je Nevenka Gašparac, voditeljica Odjela za upravljanje kvalitetom HGK.

Zainteresirani za sudjelovanje na radionici trebaju se prijaviti putem obrasca u nastavku.

Ako ne vidite prijavni obrazac u nastavku teksta i koristite preglednik Internet Explorer, lijepo vas molimo da istu ovu stranicu otvorite u drugom browseru, poput MS Edgea, Mozille Firefoxa ili Chromea te se prijavite. Ispričavamo se zbog neugodnosti i radimo na njenom žurnom otklanjanju.

 

Moglo bi vas zanimati...

Forum: Italija je naš prirodni gospodarski...

Pročitaj više

UPOZORENJE PODUZETNICIMA - upis u neobvezujući...

Pročitaj više

Burilović: Ulazimo u novo razdoblje gospodarskih...

Pročitaj više

Završena prva Akademija Budućnost upravljanja HGK...

Pročitaj više

HACCP edukacija za subjekte u poslovanju s hranom

Žao nam je, ali rok za prijave je istekao
Sorry, but You missed the deadline for application.

Ova stranica upotrebljava kolačiće

Nužni
Funkcionalni
Statistički

Na ovoj mrežnoj stranci koriste se kolačići. Molimo Vas da pročitate Obavijest o kolačićima.