Vrijeme održavanja: 20.03.2020.

Objavljeno: 04. 03. 2020. , Ažurirano: 13. 03. 2020.

Radi prevencije širenja koronavirusa, događaj se odgađa do daljnjega. Informacije o koronavirusu pratite OVDJE.

 

Prva hrvatska hostelska konferencija Croatia Hostel Conference (CHC) održat će se u petak, 20. ožujka u zagrebačkom Tehničkom muzeju "Nikola Tesla" – Hali 5 u organizaciji Udruženja hostelijera HGK i agencije Swanky travel.

Konferencija je konceptualno podijeljena na dva dijela – izložbeni B2B dio i edukativno-informativni dio koji se sastoji od panela i prezentacija, nakon kojih slijedi neformalno druženje sudionika radi boljeg povezivanja i dodatne razmjene iskustava. Sudionici će tako imati priliku slušati predstavnike najboljeg hostela na svijetu, ruskog SoulKitchena iz Sankt Peterburga te najboljih hostela iz zemalja iz okružja. Konferencija će okupiti sve ozbiljnije domaće hostelijere pa ih na B2B dijelu konferencije povezati s najvažnijim međunarodnim kupcima, posrednicima i dobavljačima. Osim hostelima, namijenjena je i privatnim iznajmljivačima koji razmišljaju o pokretanju hostelskog poslovanja te drugima koji se žele bolje upoznati s turističkim trendovima.

Program je dostupan OVDJE.

Hostelski biznis konstantno raste. Prema podacima eVisitora, u Hrvatskoj trenutno posluje 360 hostela, i dalje najviše na krilima mladih, no struktura gostiju se sve više širi na gotovo sve segmente – od parova i obitelji s djecom, do gostiju više platežne moći. Gosti sve češće odabiru pet friendly i eco friendly hostele pa će u tom duhu biti i konferencija.

Za članice Udruženja hostelijera HGK osigurane su po dvije gratis kotizacije po hostelu, a prijaviti se možete putem linka: https://croatiahostelconf.com/hostel-registration/.

Sve informacije o konferenciji možete dobiti putem e-adrese iva@croatiahostelconf.com, na koju možete upućivati i nehostelijere da se prijave ako su zainteresirani.