Vrijeme održavanja: 13.04.2020. - 16.04.2020.

Objavljeno: 10. 02. 2020. , Ažurirano: 13. 03. 2020.

Radi prevencije širenja koronavirusa, otkazuje se posjet sajmu Neftegaz, a poslovni susret se odgađa. O novom datumu poslovnog susreta ćemo Vas pravovremeno obavijestiti. Informacije o koronavirusu pratite OVDJE.

Hrvatska gospodarska komora ispituje interes tvrtki za sudjelovanje u delegacijskom posjetu sajmu Neftegaz u Moskvi, koji se održava od 13. do 16. travnja 2020. godine. U sklopu posjeta, u suradnji s Predstavništvom HGK u Moskvi i Veleposlanstvom RH u Ruskoj Federaciji, organizirat će se poslovni susreti i razgovori hrvatskih tvrtki s ruskim tvrtkama i institucijama. Program delegacijskog posjeta je u izradi.

Hrvatska gospodarska komora nudi sufinanciranje do 50 posto troškova puta, smještaja za dva noćenja i ulaznice na sajam za jednog predstavnika tvrtke. O točnim uvjetima sufinanciranja obavijestit ćemo vas nakon utvrđivanja broja zainteresiranih. 

Neftegaz je ugledan svjetski poznat sajam s više od 800 sudionika iz tridesetak zemalja svijeta. To je sajam s najduljom tradicijom u energetskom sektoru (proizvodnja, uslužne djelatnosti i opremanje u naftnoj i plinskoj industriji) u Ruskoj Federaciji. Ove će se godine održati jubilarno 20. izdanje. Više informacija o sajmu možete pronaći na poveznici https://www.neftegaz-expo.ru/en/.

Ovim putem pozivamo vas da iskažete interes za sudjelovanje popunjavanjem obrasca u nastavku. Rok za iskaz interesa je 24. veljače 2020. godine. U obrascu svakako naznačite s kojim biste ruskim tvrtkama željeli razgovarati tijekom poslovnog susreta ili navedite koje grane industrije/gospodarstva vas zanimaju.

Više informacija možete dobiti u Sektoru za energetiku i zaštitu okoliša HGK od Igora Grozdanića (telefon 01/4606-716) ili od Adriane Grzunov (telefon 01/4606-793).