Izvor: Pixabay

Edukacije za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi u 2022.


Objavljeno: 14. 02. 2022. , Ažurirano: 04. 05. 2022.


Hrvatska gorska služba spašavanja i Hrvatska gospodarska komora provode ciklus dvodnevnih edukacija za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi.

Sve tvrtke/obrti i ostale pravne i fizičke osobe koje pružaju turističke usluge aktivnog i pustolovnog turizma moraju angažirati ili imati zaposlenu osobu s odgovarajućim domaćim ili stranim uvjerenjem, odnosno certifikatom kojim se utvrđuje sposobnost i razina vještine obavljanja pojedine aktivnosti. 

Uvjerenje koje se dobiva završetkom ove edukacije jedno je od priznatih uvjerenja/certifikata za obavljanje aktivnosti s popisa aktivnosti koje se smatraju turističkim uslugama aktivnog i pustolovnog turizma. Cjeloviti popis usluga aktivnog i pustolovnog turizma, popis odgovarajućih uvjerenja, odnosno certifikata i drugih uvjeta možete pronaći na službenim stranicama Odjela za turizam HGK.

Registracija polaznika počinje u 9:00 sati, a početak edukacije je predviđen u 09:30.

Cijena za tvrtke koje plaćaju članarinu HGK je 150 kuna po polazniku, dok je za tvrtke koje na plaćaju članarinu HGK, obrte i druge nečlanice HGK cijena 300 kuna po polazniku. Cijena uključuje cjelodnevni program predavanja u trajanju od dva dana, završnu provjeru znanja te dobivanje uvjerenja o pohađanju.

Upute za registraciju na Digitalnu komoru možete pronaći u pratećim dokumentima na ovoj stranici ili ih pogledati na YouTubeu u ovom VIDEU. Prijaviti se na pojedinu edukaciju možete klikom na poveznicu s mjestom i datumom edukacije: