Objavljeno: 17. 11. 2021. , Ažurirano: 24. 11. 2021.

Vrijeme održavanja: 24.11.2021.


Hrvatska gospodarska komora i Nacionalna udruga ugostitelja pozivaju Vas da sudjelujete na edukaciji za ugostitelje pod nazivom Praksa vođenja robno materijalnog poslovanja koja će se održati u srijedu, 24. studenoga 2021. s početkom u 11.00 sati.

 

Kroz teoretski dio i niz primjera iz prakse pojasniti ćemo osnovne principe organizacije financijskog dijela poslovanja i vođenja tvrtke. Edukacija o svakodnevnom vođenju i praćenju robno novčanog poslovanja kroz konkretne teme: dnevne, tjedne, godišnje i polugodišnje inventure, realizacija i detekcija problema. Isto tako kroz praktične primjere kroz edukaciju prolazimo analitiku poslovanja kroz primjere uporabe mobilnih aplikacija, analitike cijena dobavljača,  analitiku prodaje artikala pojedinog dobavljača, zarade po artiklima, izračuna food costa itd.

Predviđeno trajanje edukacije je 60 minuta, nakon čega je predviđeno vrijeme za odgovore na pitanja.

Edukacija je namijenjena ugostiteljima iz djelatnosti pripreme hrane i pića – restorani, caffe barovi, hoteli i drugi.

Edukacija će održati u hibridnom obliku:

 

-          Uživo u dvorani Međimurske palače turizma, Čakovec, Bana Josipa  Jelačića 22 (zbog epidemioloških mjera broj sudionika u dvorani je ograničen).

 

-          Online putem platforme Microsoft Teams. Sudionicima koji će edukaciju pratiti online poveznica za sudjelovanje dostavit će se pravovremeno.

 

Predavač: Hrvoje Habjanec

Hrvoje Habjanec, direktor i suvlasnik tvrtke IPS d.o.o./ Remaris specijalizirane za softverska rješenja u ugostiteljstvu. Odgovoran za razvoj poslovanja i strategiju razvoja novih proizvoda. Kroz svakodnevne kontakte sa ugostiteljima teži digitalizaciji procesa u ugostiteljskoj djelatnosti.

Način prijave:

-          Za sudjelovanje uživo interes za sudjelovanje potvrđuje se ispunjavanjem prijavnice na poveznici:

 https://www.hgk.hr/forms/prijava-za-sudjelovanje-uzivo-na-edukaciji-praksa-vodenja-robno-materijalnog-poslovanja (sudionici edukacije moraju sa sobom donijeti zaštitne maske i Covid potvrde).

-          Za online sudjelovanje potrebno je ispuniti prijavnicu na poveznici:

https://www.hgk.hr/odjel-turizam/edukacija-za-ugostitelje-o-vodenju-robno-materijalnog-poslovanja-najava 

 

Izvor: Pixabay