Vrijeme održavanja: 09.02.2017.

Objavljeno: 18. 01. 2017. , Ažurirano: 09. 02. 2017.

Sektor za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo Hrvatske gospodarske komore i ŽK Vukovar, u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede RH, u četvrtak, 9. veljače, u 11 sati u ŽK Vukovar (Zmajeva 1), organiziraju edukaciju Obveze subjekata u poslovanju s hranom pri informiranju potrošača o hrani.

Edukacija je namijenjena subjektima u poslovanju s hranom koji potrošačima nude hranu u pretpakiranom obliku (proizvođači, uvoznici, distributeri) i subjektima u poslovanju s hranom koji potrošačima nude hranu u nepretpakiranom obliku, (slastičarnice, pekare, trgovine, ugostiteljski objekti poput hotela, restorana, catering objekata i sl.).

Na edukaciji će se pojasniti propisi iz područja označavanja zapakirane/pretpakirane i nezapakirane/nepretpakirane hrane, koji su na snazi u EU odnosno Republici Hrvatskoj. Svi sudionici dobit će potvrdu o sudjelovanju na radionici.

Edukaciju će održati voditeljica Službe za označavanje i temeljne zahtjeve kvalitete hrane Uprave za kvalitetu hrane i fitosanitarnu politiku Ministarstva poljoprivrede, Sanja Kolarić Kravar.

U pratećim dokumentima nalaze se dnevni red i prijavnica. Sve zainteresirane molimo da dostave popunjenu prijavnicu za sudjelovanje na e-adresu bdidovic@hgk.hr najkasnije do 6. veljače.