Vrijeme održavanja: 18.11.2019.

Objavljeno: 11. 11. 2019. , Ažurirano: 11. 11. 2019.

U ponedjeljak, 18. studenoga, u 10 sati u HGK – Županijskoj komori Split, održat će se Tjedan kružne ekonomije u sklopu projekta CIRCE2020.

Javna ustanova RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije i tvrtka Čistoća Cetinske krajine d.o.o. iz Sinja partneri su na projektu CIRCE2020, čiji je cilj širenje i poticanje koncepta kružnoga gospodarstva u pet industrijskih pilot-područja svake od zemalja partnera – Hrvatske, Italije, Austrije, Mađarske i Poljske.

HGK – Županijska komora Split i Javna ustanova RERA S.D. organiziraju radionicu kako bi gospodarstvenike i ostale dionike informirali i educirali o kružnom gospodarstvu kao ekonomskomu modelu koji osigurava održivo gospodarenje resursima i produljivanje životnog vijeka materijala i proizvoda.

Predavači će biti renomirani stručnjaci iz različitih gospodarskih sektora i akademske zajednice, koji će iznijeti svoja relevantna iskustva.

Kontakt-osoba u ŽK Split jest Ana Marija Puzić, Odsjek za industriju i IT i Odsjek za energetiku i zaštitu okoliša (tel.: 021/32 11 39).

Sudjelovanje je besplatno uz obvezu potvrde nazočnosti putem online obrasca u nastavku.