Vrijeme održavanja: 17.03.2017.

Objavljeno: 27. 02. 2017. , Ažurirano: 20. 03. 2017.

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Vukovar u suradnji s Fininom Podružnicom Vinkovci organizira besplatnu trening-edukaciju Upravljanje vremenom, ciljevima i prioritetima koja će se održati u petak 17. ožujka s početkom u 11 sati u ŽK Vukovar, Zmajeva 1, Vukovar.

Edukacija je namijenjena svim subjektima koji žele povećati svoj poslovni učinak i bolje upravljati svojim poslovnim i privatnim aktivnostima.

Cilj treninga je osvještavanje važnosti vremena kao najvažnijeg resursa, analiziranje uzroka njegova neracionalnog korištenja te usvajanje znanja i tehnika koje omogućavaju povećanje produktivnosti pojedinca u poslovnom i privatnom životu (planiranje, organiziranje, zaštita i povećanje vremenskog resursa)

Edukaciju pruža Financijska agencija, a trening izvode trenerice Ivana Damjanović i Mirjana Matijević. Predviđeno vrijeme trajanje edukacije je četiri sata, a edukacija je besplatna.

U pratećim dokumentima na ovoj stranici nalazi se prijavnica. Sve zainteresirane molimo da dostave popunjenu prijavnicu za sudjelovanje na e-adresu bdidovic@hgk.hr najkasnije do 14. ožujka.