Vrijeme održavanja: 02.06.2017.

Objavljeno: 22. 05. 2017. , Ažurirano: 05. 06. 2017.

ŽK Vukovar je, u suradnji s Pyrius Informatikom i tvrtkom Pointers d. o. o. iz Osijeka, za svoje članice 2 lipnja organizirala radionicu o važnosti vještina ophođenja s gostima i primjenom novih tehnologija kod unaprjeđenja turističkih usluga.

Darko Balaš predavač Online-akademije u prvom je dijelu radionice posebno naglasio da je u turizmu, danas, edukacija djelatnika od iznimne važnosti za uspješnu interakciju s gostima.

Drugi dio radionice bio je posvećen digitalnim tehnologijama u turizmu o čemu je govorio Krunoslav Weinpert iz tvrtke Pointers koji je nazočnima predstavio modernu informatičku tehnologiju i digitalne mogućnosti u vezi s turističkim uslugama.

vukovar-kako-zaraditi-od-turizma-1.jpg

Krunoslav Weinpert-Pointers d. o. o., sudionici radionice; Izvor: HGK

Pyrius Informatika na svomu internetskom portalu Online-akademija organizira edukacijske seminare o javnom nastupu za sve razine poslovanja, a tvrtka Pointers razvila je istoimeni projekt koji objedinjuje sve trenutno najutjecajnije i najpopularnije društvene mreže te pokriva internetski prostor s mobilno prilagođenom internetskom stranicom radi stvaranja najboljega osobnog turističkog vodiča.

Radionica je bila besplatna, a na njoj je sudjelovalo jedanaest predstavnika iz turističkog sektora.