Vrijeme održavanja: 04.03.2020.

Objavljeno: 18. 02. 2020. , Ažurirano: 19. 02. 2020.

Interaktivni besplatni seminar Oglašavanje na društvenim mrežama održat će se u srijedu, 4. ožujka, od 10 do 13 sati u HGK – Županijskoj komori Vukovar, na adresi Zmajeva ulica 1.

 Svi su aktivni na društvenim mrežama, stoga ima smisla da i vaša tvrtka bude tamo. Iskoristite popularne društvene mreže tako da shvatite zašto trebate biti ondje, pridružite se pravim web-lokacijama društvenih medija i njegujte svoju prisutnost angažirajući se na mrežama.

Seminar je zamišljen kao interaktivna radionica, a seminar će održati Marko Hrnjak, Google Digitizer, certificirani Googleov trener i specijalist digitalnog oglašavanja portala MojPosao. Ujedno je i voditelj kompletnih projekata internetske marketinške komunikacije – od online oglašavanja, produkcije internetskih stranica, analize uspješnosti komunikacijskih kanala pa do aplikacija za društvene mreže. U dosadašnjoj karijeri stoji iza brojnih uspješnih nastupa na društvenim mrežama, internetskom oglašavanju te vođenju web-projekata tvrtki poput Algebre, portala MojPosao, Spana i mnogih drugih.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno.  

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da se prijavite online prijavnicom u nastavku teksta do ponedjeljka, 2. ožujka.

Program Digitalne garaže, u sklopu kojega je organiziran ovaj seminar, uključuje niz besplatnih edukacija za poslodavce o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Cilj je ovog seminara osnažiti trenutnu i buduću radnu snagu zemlje digitalnim vještinama te pomoći malim i srednjim tvrtkama ubrzati rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

Seminar je organizirao HUP – Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u partnerstvu s Googleom i Algebrom te u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom – ŽK Vukovar.