Vrijeme održavanja: 18.06.2019.

HGK – Županijska komora Vukovar u suradnji s Financijskom agencijom (Fina) organizira edukaciju Elektroničko izdavanje računa, koja će se održati u utorak, 18. lipnja, u 13 sati i 30 minuta, u ŽK Vukovar, na adresi Zmajeva 1.

Zakon o elektroničkom izdavanju računa u javnoj nabavi usvojen je 12. listopada i njime se u hrvatsko zakonodavstvo prenosi Direktiva 2014/55/EU o elektroničkom izdavanju računa u javnoj nabavi. Uvođenje obveznog e-Računa u javnu nabavu, uz izdavanje računa prema naručiteljima, potaknut će i razmjenu računa između poslovnih subjekata u privatnom sektoru čime će se ostvariti i znatne uštede u ukupnom gospodarstvu.

Radionica je namijenjena svim poslovnim subjektima: malim i srednjim poduzetnicima, velikim trgovačkim društvima, obrtnicima, institucijama, korisnicima državnog proračuna, tijelima javne vlasti (lokalna i regionalna samouprava).

Sudjelovanje na radionici je besplatno uz obvezno popunjavanje prijavnog obrasca u nastavku. Prijave se primaju do 10. lipnja, odnosno do popunjenja dvorane. 

Popunjeni su kapaciteti dvorane, te su iz tog razloga prijave zatvorene.