Vrijeme održavanja: 08.12.2016.

Objavljeno: 06. 12. 2016. , Ažurirano: 09. 12. 2016.

Specijalno izdanje Business Caféa održat će se u četvrtak, 8. prosinca, u Vukovaru, na brodu Bajadera od 18 h. Nakon više od pedeset događanja u šest zemalja ove godine, želja je Business Caféa donijeti i u Vukovar poznatu atmosferu, energiju i entuzijazam zbog kojeg je Business Café postao najpopularnije druženje malih poduzetnika na ovim prostorima.

Ulaznice je, po cijeni od 100 kuna, moguće kupiti online, putem poveznice https://www.entrio.hr/event/kava-koja-povezuje-na-rijeci-koja-povezuje-posebno-izdanje-business-cafea-u-vukovaru-3692. Moguća je i kupnja ulaznice na brodu, ali uz obveznu rezervaciju na broj 098 344 741 do 8. prosinca u 12 sati. Novac će se upotrijebiti za naručivanje lokalne hrane, pića i usluga, a time i za poticanje lokalnoga mikro gospodarstva. Gosti koji će prenijeti dobro poznate poruke Business Caféa – da nismo sami i da je sve moguće – bit će:

  • Ivan Lozančić, vlasnik tvrtke Gauss Development, 19. najbrže rastuće tvrtke u ovom dijelu Europe prema Deloitteovoj listi, s uredima u Vukovaru i Osijeku,
  • Martina Tomljenović, predstavnica Borova, poznatog simbola Vukovara,
  • Nives Lovrić, vlasnica tvrtke Grbić, poznate po proizvodima od buče,
  • Zrinka Šesto, vlasnica broda Bajadera i tvrtke Danubium Tours i
  • Mara Majstorović, vlasnica tvrtke Lotus media i portala samopozitivno.com – jednog od regionalnih medijskih pokrovitelja Business Caféa.

Ovaj Business Café moderiraju osnivačica projekta Kristina Ercegović i moderatorica Business Caféa Slavonija Silvija Podoljak. Broj ulaznica ograničen je na 50, isplovljava se u 18 sati, a vraća se u 20. Pozvani su svi Vukovarci, ali i poduzetnici iz cijele Hrvatske, da što prije kupe kartu i osiguraju si mjesto na brodu.

Business Café su okupljanja malih poduzetnika u šest država i 19 gradova. Uz vlastita događanja u Zagrebu i Beogradu, u Sloveniju, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Vojvodinu i ostatak Hrvatske poslovanje je prošireno prodajom licenci. Održano je više od stotine događanja u šest zemalja, predstavljeno više od tristo poduzetničkih priča, a više od deset tisuća posjetitelja dogovorilo je poslove u vrijednosti višoj od deset milijuna eura. Kako maksimalno iskoristiti svoj dolazak na Business Café, pročitajte na poveznici http://www.kristinaercegovic.com/uploads/1/2/5/4/12544230/vaznost_i_moc_networkinga_poklon_booklet.pdf.   

Kontakt-osoba:

Kristina Ercegović tel.: 091 1555228 e-adresa: kristina@zaokret.com