Vrijeme održavanja: 09.12.2015.

Objavljeno: 09. 12. 2015. , Ažurirano: 14. 09. 2016.

Gospodarsko je vijeće u ŽK Virovitica, 9. prosinca, održalo 87. svečanu sjednicu, na kojoj je promoviralo devetnaestu publikaciju „Karakteristike gospodarstva Virovitičko-podravske županije u 2014. godini“, koju je izradio Odjel za makroekonomske analize ŽK Virovitica.

Na sjednici su dodijelili i priznanja Zlatnu kunu, najuspješnijim tvrtkama na području Virovitičko-podravske županije u 2014. godini, koja su uručili potpredsjednik HGK za poljoprivredu, šumarstvo i ribarstvo Ivan Škorić i predsjednik ŽK Virovitica Ivan Slamić.
Priznanje Zlatna kuna u kategoriji srednjih trgovačkih društava dobila je tvrtka Hrvatski duhani iz Virovitice, a u kategoriji malih trgovačkih društava tvrtke Dam iz Lozana i Herbarium iz Pitomače.

Uz laureate, svečanosti su prisustvovali: saborski zastupnici Josip Đakić i Igor Fazekaš, potpredsjednik HGK za poljoprivredu, šumarstvo i ribarstvo Ivan Škorić, direktor Sektora za financijske institucije, poslovne informacije i ekonomske analize HGK (Središnjica) Zvonimir Savić, brojni predstavnici političkog i gospodarskog života Virovitičko-podravske županije te članovi Gospodarskog vijeća, predsjednici strukovnih grupa i grupacija.

Opširnije o svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća ŽK Virovitica možete pročitati u pratećim dokumentima.