Vrijeme održavanja: 13.04.2019.

Objavljeno: 15. 04. 2019. , Ažurirano: 15. 04. 2019.

U Szentlornicu u županiji Baranja u Mađarskoj, u organizaciji Poduzetničkog centra Baranja, u sklopu Proljetnog sajma, u subotu, 13. travnja, održana je turističko-gastronomska manifestacija – treća izložba i ocjenjivanje šunke.

20190413_141531.jpgIzvor: HGK

Ocjenjivački sud uvaženih mađarskih gastronomskih stručnjaka ocijenio je 43 uzorka šunke. Ocjenjivao se okus, vizualnost i konzistentnost šunke.

U organizaciji Odsjeka za turizam Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica  s područja Virovitičko-podravske županije na izložbi i ocjenjivanju šunke sudjelovala je Klaonica i prerada mesa Šuvak iz Gradine, koja je dobila priznanje za sudjelovanje te posebno priznanje organizatora za sušenu šunku.

20190415_101236.jpgIzvor: HGK