Vrijeme održavanja: 27.02.2016.

Objavljeno: 27. 02. 2016. , Ažurirano: 14. 09. 2016.

21. Viroexpo, međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, 26. – 28. veljače u Virovitici, sastojao se i od niza stručnih predavanja na koja su se odazvali članovi poslovne zajednice.

Odjel za razvoj ljudskih potencijala ŽK Virovitica već je tradicionalno organizirao pet stručnih predavanja iz područja poljoprivrede i ekonomije, u subotu, 27. veljače, u Poduzetničkom inkubatoru Virovitičko-podravske županije.

Zrinka Dugonjić, viša stručna savjetnica u Ministarstvu poljoprivrede, Upravi za veterinarstvo i sigurnost hrane, održala je predavanje Registracija i odobravanje objekata u poslovanju s pčelinjim proizvodima.

Nikola Knego, voditelj Katedre za trgovinu na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održao je predavanje Značaj elektroničke trgovine u suvremenom poslovanju.

Tonći Lazibat, prorektor Sveučilišta u Zagrebu održao je predavanje Prepoznatljivost binarnog sustava visokog obrazovanja u RH.

Lajoš Žager, dekan Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održao je predavanje Mjerenje likvidnosti poslovnog subjekta.

Marinko Petrović, voditelj Odjela za zajedničke i potvrdne analitičke metode, u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar Zagreb, održao je predavanje Hladno prešana ulja.