Županijska komora Split, u suradnji s Zagrebačkom burzom organizira predstavljanje PROGRESS TRŽIŠTA, novog tržišta Zagrebačke burze za mala i srednja poduzeća. Predstavljanje je besplatno i održat će se u ponedjeljak, 16. travnja, u 11 sati u Županijskoj komori Split, na adresi Obala A. Trumbića 4. u Splitu (I. kat).

Zagrebačka burza je, kao dio svoje razvojno orijentirane strategije, osmislila trgovinsku platformu pod nazivom PROGRESS, kojoj je cilj da na hrvatskom tržištu stvori uvjete u kojima kompanije mogu osigurati kapital za dugoročne investicije te na taj način doprinijeti stvaranju pozitivnog okruženja za poduzetnike, gospodarski rast i zaposlenost.

PROGRESS će omogućiti malim i srednjim poduzećima koja se nalaze u fazi rasta i razvoja prikupljanje kapitala i potrebnih sredstava putem izdavanja vrijednosnih papira, bez obveze povrata i prodaje većinskog udjela, uz širenje baze investitora, a time bi se poduzećima osigurala i veća vidljivost prema potencijalnim investitorima te lakši eventualni plasman novih vrijednosnih papira.

Progress tržište, koje može pomoći hrvatskim kompanijama da brže i lakše dođu do kapitala potrebnog za razvoj i usvajanje novih tehnologija, predstavit će predstavnici Zagrebačke burze sa suradnicima.

Zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti putem online obrasca u nastavku, najkasnije do petka, 13. travnja, odnosno do ispunjenja kapaciteta dvorane.

Predviđeno trajanje predstavljanja je 90 minuta.

Ukoliko imate pitanja vezanih uz Progress tržište na koja biste htjeli dobiti odgovor na predstavljanju, slobodni ste poslati ih do 12. travnja na adresu e-pošte progress@zse.hr.