Objavljeno: 29. 06. 2016. , Ažurirano: 03. 02. 2017.

Vrijeme održavanja: 29.06.2016.


U srijedu, 29. lipnja, u 9 sati i 30 minuta, u Županijskoj komori Split, TEB poslovno savjetovanje održat će seminar Polugodišnji financijski izvještaji, porezne i druge aktualnosti (proračunski, izvanproračunski korisnici i JLIP(R)S).

Na seminaru će biti govora o računovodstvenim aktualnostima poput polugodišnjih izvještaja i primjerima knjiženja.

Predavači će dati informacije o novom Pravilniku o unutarnjoj reviziji u javnom sektoru.

Razgovarat će se i o aktualnostima u porezu na dohodak, ispravku i dopuni Obrasca JOPPD te o obračunu obveza, neoporezivim i oporezivim primicima osoba na stručnom osposobljavanju za rad, potporama radnicima i o prestanku ugovora o radu i izračunu otpremnine.

Predavačice će biti TEB-ove savjetnice Nikolina Bičanić, Ljubica Đukanović i Jasminka Rakijašić

Za pretplatnike TEB-ova časopisa Financije pravo i porezi (FIP) pogodovna naknada za sudjelovanje na seminaru s uključenim PDV-om iznosi 400 kuna po polazniku (ako je pretplata za 2016. godinu plaćena).

Za sve ostale naknada s uključenim PDV-om iznosi 600 kuna po polazniku. Drugi i svaki sljedeći sudionik iz iste pravne osobe društva plaća naknadu u iznosu od 400 kuna (s PDV-om).

Više informacija i prijavu možete pronaći na poveznici http://www.teb.hr/seminari-i-treninzi/polugodisnji-financijski-izvjestaji,-porezne-i-druge-aktualnosti-(proracunski,-izvanproracunski-korisnici-i-jlip(r)s).aspx.