Objavljeno: 01. 06. 2016. , Ažurirano: 14. 02. 2018.

Vrijeme održavanja: 24.06.2016.


Suradnja studenata i mikro gospodarstvenika je u petak, 10. lipnja, okrunjena svečanom dodjelom nagrada u vijećnici ŽK Split

Projekti WebStart i PlanStart plod su suradnje ŽK Split i Sveučilišnog odjela za stručne studije Sveučilišta u Splitu. Potpisivanjem sporazuma o suradnji 3.prosinca započela je priča suradnje studenata i mikro gospodarstvenika (do tri zaposlenika) koja je u petak, 10. lipnja, okrunjena svečanom dodjelom nagrada u vijećnici ŽK Split.

Projektom WebStart ostvarila se suradnja studenta i poduzetnika u izradiweb stranice za mikro gospodarstvenike, dok se projektom PlanStartostvarila suradnja studenata i poduzetnika za izradu poslovnog plana, također za njih.

U ovoj konačnoj fazi projekta, nagradili smo najbolje radove studenata.

Nagrade u projektu WebStart dobili su:

  1. Ivan Vukman – web stranica za tvrtku Green room d. o. o.
  2. Filip Vuletić – web stranica za tvrtku Lari d. o. o.
  3. Mateo Karadža – web stranica za tvrtku Petunija d. o. o.

Nagrade u projektu PlanStart su dobili:

  1. Stipe Majić – poslovni plan za tvrtku Interbrod d. o. o.
  2. Sanja Padro – poslovni plan za tvrtku Bravar-mont d. o. o.
  3. Denis Ančić – poslovni plan za tvrtku Zuanin d. o. o.

Za nagrade su bili zaslužni Županijska komora Split, Sveučilišni odjel za stručne studije, i tvrtka 3D- Studio, ujedno i korisnik projekta WebStart,  koji je izradio personalizirane darove za najbolje ocijenjene radove.

ŽK Split i Sveučilišni odjel planiraju nastaviti suradnju na ovim projektima u novoj akademskoj godini, a sve informacije o novom ciklusu navedenih projekata bit će objavljene na stranicama ŽK Split.

- ŽK Split i Sveučilišni odjel za stručne studije uručili nagrade najboljima u projektima WebStart i PlanStart