Vrijeme održavanja: 11.03.2020.

Objavljeno: 19. 02. 2020. , Ažurirano: 20. 02. 2020.

Pozivamo vas na susret poslodavaca i studenata Sveučilišta u Mostaru koji organizira Hrvatska gospodarska komora u srijedu, 11. ožujka, u 11 sati na Sveučilištu u Mostaru, na adresi Matice hrvatske bb, u holu amfiteatra Sokrat.

S obzirom na nedostatak radne snage koji je problem većini naših tvrtki, a posebno u sektorima trgovine, turizma i ugostiteljstva, HGK – ŽK Split inicirala je ovaj događaj radi aktivnijeg pristupa rješavanju tog problema.

Uz potporu Sveučilišta u Mostaru, koje ima više od 11.000 studenata koji mogu raditi na studentski ugovor, pozivamo poslodavce u Mostar kako bi na najbolji način pokušali pronaći radnu snagu. Poslodavci će imati priliku upoznati studente te im predstaviti koje točno kvalifikacije i vještine očekuju od svojih radnika, ali i koje uvjete im zauzvrat nude.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na ovoj manifestaciji kao tvrtka izlagač, molimo da nam se što prije javite kako bismo se dogovorili oko detalja. Više informacija možete dobiti od Antonije Bašić iz ŽK Split (abasic@hgk.hr, 021 /321 135).

Susret će trajati najdulje do 14 sati, a sudjelovanje je besplatno.