Objavljeno: 04. 05. 2021. , Ažurirano: 04. 05. 2021.

Vrijeme održavanja: 12.05.2021.


Sekcija Zajednice kulturnog turizma HGK – Županijske komore Split organizira online predstavljanje kulturnog turizma Splitsko-dalmatinske županije, u srijedu, 12. svibnja, u 13 sati. Prezentacija će se održati putem platforme MS Teams

Od osnutka Sekcije, 2018. godine, njene članice intenzivno rade na okupljanju svih dionika kulturnog turizma Splitsko-dalmatinske županije te im je jedan od ciljeva i osvještavanje te upoznavanje svih dionika u turizmu s cjelokupnom ponudom kulturnog turizma županije. S tim ciljem je kreirana prezentacija koju su izradile vijećnica Sekcije Dina Jakšić Pavasović i predsjednica Sekcije Tanja Tokić Vukušić, koja će je i predstaviti.

Prezentacija je početni materijal koji može poslužiti svima u turističkoj djelatnosti da se informiraju o kulturnoj ponudi županije, a Sekcija planira njeno godišnje nadopunjavanje i održavanje predstavljanja. Uz to što svima koji su u izravnom kontaktu s gostima pruža osnovne informacije o svim aspektima kulturnog turizma kojima Splitsko-dalmatinska županija raspolaže, prezentacija je i korisna podloga dionicima u turizmu za kreiranje ponude kulturnog turizma.

Materijal je posebno koristan putničkim agencijama, djelatnicima u smještajnim kapacitetima (recepcionerima i conciergeima, privatnim iznajmljivačima), djelatnicima u čarterskim agencijama i na brodovima, ugostiteljima te svima koji organiziraju dolazak turista ili su u kontaktu s gostima kad su oni već u destinaciji.

Za sudjelovanje se potrebno prijaviti putem obrasca u nastavku, najkasnije do srijede, 12. svibnja, do 11 sati. Poveznica za pristup događaju bit će dostavljena svim prijavljenim sudionicima.

Dodatne informacije možete dobiti u ŽK Split od Nataše Bušić (telefon: 021/321-118, e-mail: nbusic@hgk.hr).