Pozivamo vas u Split na 4. regionalni Forum obiteljskog smještaja

Vrijeme održavanja: 09.02.2018.

4. regionalni Forum obiteljskog smještaja održat će se u petak, 9. veljače u Splitu, u Spaldium Areni u sklopu sajma Adriatic Gastro Show. Jedno od najvećih godišnjih okupljanja mikropoduzetnika u obiteljskom smještaju Splitsko-dalmatinske županije organiziraju HGK – Županijska komora Split i Sekcija Zajednice obiteljskog turizma.

Forum je edukativan i namijenjen je dionicima u obiteljskom smještaju i turizmu, a sudionici će biti upoznati s aktualnim trendovima, novostima u poslovanju, upravljanju troškovima te brendiranju. Stručnjaci iz institucija i gospodarstva upoznat će sudionike Foruma s mogućnostima i programima financiranja radi podizanja kvalitete obiteljskog turizma, a održat će se i paneli Obiteljski smještaj: jučer, danas, sutra te Održivi turizam u obiteljskom smještaju.

Zanimljivost je Tinel za domaćine gdje će se tijekom trajanja Foruma održavati susreti relevantnih izlagača koji će predstaviti proizvode i usluge namijenjene pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu i ostalim dionicima u obiteljskom turizmu.

Podršku 4. RFOS-u pružaju suorganizatori Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije i Turistička zajednica grada Splita te partneri obiteljskog turizma. Program Foruma nalazi se u pratećim dokumentima.

Interes za sudjelovanje potvrđuje se ispunjavanjem online prijave u nastavku.

Kontakti

  • Županijska komora Split Adresa: Obala Ante Trumbića 4 21000 Split Email: hgkst@hgk.hr Tel: +385 21 321 100 Tel 1: +385 21 321 101 Fax: +385 21 346 956 v. d. predsjednica: Mirjana Čagalj direktorica: Vesna Friedl, dipl.oec.
  • Sanja Baković viša stručna suradnica Tel: 021/321-122 Email: sbakovic@hgk.hr
  • Marin Kovačević viši stručni referent Tel: 021/321-136 Email: