Vrijeme održavanja: 16.03.2019.

Objavljeno: 15. 02. 2019. , Ažurirano: 18. 03. 2019.

Konferencija Putničke agencije partneri održat će se 16. ožujka u 10 sati i 30 minuta u kongresnoj dvorani Bluesun Resorta Velaris u Supetru. Na konferenciju su pozvani svi pružatelji usluga smještaja u domaćinstvu, hoteli, hosteli, kampovi te agencije koje se bave posredovanjem u prodaji izleta.

U prvom dijelu konferencija će se baviti dvjema temama:

  1. Putničke agencije partneri domaćinima
  2. Agencije pustolovnih oblika turizma – izletnički programi.

U sklopu prve teme pružatelje usluga obiteljskog smještaja upoznat će se s prednostima rada s putničkim agencijama.

U sklopu druge teme sve agencije koje se bave posredovanjem u prodaji izleta, djelatnike hotela, hostela, kampova te pružatelje usluga obiteljskog smještaja upoznat će se s ponudom pustolovnog turizma Splitsko-dalmatinske županije.

U drugom dijelu konferencije bit će održani B2B susreti (individualni sastanci) kako bi svi sudionici mogli u izravnom kontaktu s agencijama - posrednicima u prodaji privatnog smještaja te izvođačima pustolovnih aktivnosti dobiti sve potrebne informacije.

Prijaviti se možete popunjavanjem prijavnog obrasca u nastavku teksta, najkasnije do 15. ožujka u 12 sati. Dodatne informacije možete zatražiti od Nataše Bušić iz Odsjeka za turizam ŽK Split, na telefon 021/321 118 ili na e-adresu nbusic@hgk.hr.

Konferenciju organiziraju HGK – Županijska komora Split i Turistička zajednica Grada Supetra.