Vrijeme održavanja: 27.11.2018.

Objavljeno: 08. 11. 2018. , Ažurirano: 29. 11. 2018.

Konferencija Putničke agencije partneri održati će se 27. studenoga, u 16 sati, u konferencijskoj dvorani hotela Plaža u Omišu. Na konferenciju, koja se organizira u suradnji HGK - Županijske komore Split i Turističke zajednice grada Omiša, pozvani su svi pružatelji usluga smještaja u domaćinstvu, hoteli, hosteli, kampovi te agencije koje se bave posredovanjem u prodaji izleta s područja Omiške rivijere.

Konferencija će u svom prvom dijelu imati dvije teme i to:

  1. Putničke agencije partneri domaćinima
  2. Agencije pustolovnih oblika turizma – izletnički programi.

Prvom temom konferencije pružatelje usluga obiteljskog smještaja upoznat će se s prednostima rada s putničkim agencijama.

Drugom temom želi se sve agencije koje se bave posredovanjem u prodaji izleta, zatim djelatnike hotela, hostela, kampova te pružatelje usluga obiteljskog smještaja upoznati s ponudom pustolovnog turizma Splitsko-dalmatinske županije.

U drugom dijelu konferencije bit će održani B2B susreti (individualni sastanci) kako bi svi sudionici u izravnom kontaktu s agencijama - posrednicima u prodaji privatnog smještaja te izvođačima pustolovnih aktivnosti mogli dobiti sve potrebne informacije.

Prijaviti se možete popunjavanjem prijavnog obrasca u nastavku, najkasnije do 26. studenoga do 10 sati.

Za sve je informacije kontakt-osoba u ŽK Split Nataša Bušić, Odsjek za turizam, nbusic@hgk.hr, tel. 021/321 118.