Objavljeno: 11. 05. 2021. , Ažurirano: 12. 05. 2021.

Vrijeme održavanja: 13.05.2021.


HGK – Županijska komora Split i Udruga poslovnih žena Hrvatske – Krug organiziraju okrugli stol Post-COVID utjecaj – buduća kretanja ženskog poduzetništva, u četvrtak, 13. svibnja, u 13 sati, u ŽK Split, na adresi Obala Ante Trumbića 4. 

Cilj je okruglog stola, putem razmjene iskustava poduzetnica i poslovnih žena, otvoriti raspravu o utjecaju pandemije na žene u poduzetništvu s naglaskom na vrijeme nakon pandemije. Kako su se poduzetnice prilagodile novonastaloj situaciji i preorijentirale svoje poslovanje, što i kako nakon pandemije, čemu se okrenuti u budućnost, koji su sektori među najagilnijima a koji najosjetljiviji, samo su neka od pitanja o kojima će raspravljati sudionice, meritorne predstavnice institucija i tvrtki.

Na okruglom stolu će sudjelovati potpredsjednica HGK za graditeljstvo, promet i veze Mirjana Čagalj, predsjednica Hrvatske udruge poslovnih žena Krug Dragica Jerkov, ravnateljica splitskog DES-a, Ustanove za zapošljavanje, rad i profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom Edita Maretić Dimlić, ravnateljica Dječjeg doma Maestral Jelena Burazin, vlasnica i direktorica tvrtke Regjo Consulting d.o.o. Maja Regjo te zamjenica predsjednice splitskog ogranka Kruga Jozica Skelin. Stol će moderirati novinarka Nataša Bakotić.

Svi zainteresirani mogu se priključiti radu okruglog stola na slijedećem linku - Okrugli stol: Post-COVID utjecaj – buduća kretanja ženskog poduzetništva.

Izvor: Krug