Objavljeno: 08. 10. 2021. , Ažurirano: 08. 10. 2021.

Vrijeme održavanja: 14.10.2021. - 15.10.2021.


Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA organizira kongres menadžera Održivi trendovi i fokus lidera, koji će se održati u četvrtak, 14. i u petak, 15. listopada u hotelu Le Meridien Lav u Splitu

Kao lideri i stručnjaci, menadžeri su danas više nego ikada u zahtjevnoj situaciji kvalitetno predviđati daljnji razvoj poslovnih prilika i pritom uvažiti nove trendove. Brojne i svakodnevne inovacije koje dolaze s ubrzanim tehnološkim razvojem zahtijevaju redefiniranje prioriteta i preispitivanje fokusa djelovanja.

Skup lidera tvrtki organiziran je kako bi osvijestili i razmijenili nacionalna i međunarodna iskustva, primjere uspješnog razvoja na regionalnoj i globalnoj razini. Očekuje se sudjelovanje 200-tinjak menadžera iz uglednih hrvatskih i regionalnih kompanija, predstavnika komplementarnih nacionalnih i međunarodnih udruženja te veleposlanika stranih država u RH. Svoje iskustvo i znanje sa sudionicima će podijeliti panelisti i govornici iz Hrvatske i inozemstva.

Poziv, program kongresa i prijavnice (prijavnica i prijavnica – posebna ponuda HGK Split) nalaze se u pratećim dokumentima na ovoj stranici. Članice HGK ostvaruju popust, a posebna ponuda vrijedi za članice s područja Splitsko-dalmatinske, Zadarske i Šibensko-kninske županije.

Više informacija dostupno je na službenoj stranici kongresa.

Sudjelovanje na ovom događanju moguće je isključivo uz predočenje EU digitalne COVID potvrde o cijepljenju, testiranju i/ili preboljenju bolesti COVID-19.

Kongres se održava pod visokim pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske te uz partnerstvo i podršku Hrvatske gospodarske komore.