Objavljeno: 15. 10. 2021. , Ažurirano: 30. 11. 2021.

Vrijeme održavanja: 20.10.2021. - 24.10.2021.


Hrvatska gospodarska komora pokrovitelj je sajma Biograd Boat Show, koji se održava od 20. do 24. listopada, u Marini Kornati u Biogradu na Moru, u organizaciji i domaćinstvu Ilirije d.d.

Treću godinu za redom održat će se i Croatia Charter Expo, 21. i 22. listopada, također uz partnerstvo Hrvatske gospodarske komore.

HGK kao popratni program ovim sajmovima organizira kongresni program 5. HGK – Dani nautike, u sklopu kojih će se održati sjednice svih nautičkih udruženja HGK. Program je dostupan u pratećim dokumentima na ovoj stranici.

Od događanja, ističemo panel Nacionalni plan za oporavak i otpornost – prilika za rast i razvoj nautičkog turizma Hrvatske koji se održava 20. listopada, u 15 sati, u Kapetanskom klubu Marine Kornati.

Na panelu je najavljeno sudjelovanje savjetnika premijera RH za ekonomska pitanja i koordinatora NPOO-a Zvonimira Savića, savjetnika ministrice turizma i sporta RH Igora Radića, ministra mora, prometa i infrastrukture RH Olega Butkovića, direktora Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Kristjana Staničića, predsjednika Udruženja marina HGK Seana Lisjaka, predsjednika Udruženja PUSP – charter HGK Paška Klisovića i predsjednika Udruženja turističkih brodara HGK Ante Rakuljića.

Izvor: Pixabay.com