Vrijeme održavanja: 22.09.2021.

Objavljeno: 10. 09. 2021. , Ažurirano: 10. 09. 2021.

U srijedu, 22. rujna, u 13 sati, u HGK – Županijskoj komori Split održat će se forum "How to Assure Sustainability of a Firm Given the Current Eco-system" na kojem će predavanje održati svjetski ugledni financijski i poslovni stručnjak dr. Jyoti Gupta.

Forum je namijenjen poslovnim ljudima, poduzetnicima, gospodarstvenicima i svima koje zanima ozbiljno poslovno razmišljanje, utemeljeno na znanju i odgovornosti. Gostovanje dr. Gupte u Splitu održava se u suorganizaciji vodeće hrvatske poslovne škole Cotrugli Business School i HGK – Županijske komore Split.

Dr. Jyoti Gupta spada u red najtraženijih svjetskih financijskih eksperata. Profesor je emeritus na European School of Management u Parizu, voditelj financijskog kampusa pri London Business School, gostujući predavač na brojnim svjetskim poslovnim školama, savjetnik svjetske i europske banke te savjetnik tvrtkama širom svijeta. Dr. Gupta je ujedno i dekan zagrebačke Cotrugli Business School, jedine međunarodno priznate i akreditirane poslovne škole na ovim prostorima, a gostovanje u Splitu ujedno je i njegova oproštajna posjeta povodom odlaska u mirovinu.

Službeni jezik foruma je engleski, a predviđeno trajanje sat i pol.

Sudjelovanje je besplatno za članice HGK, a prijave se vrše putem obrasca u nastavku.

Budući da je, zbog epidemioloških mjera, broj sudionika ograničen, prijave su otvorene do popunjavanja predviđenih mjesta, odnosno najkasnije do 21. rujna.

Osoba za kontakt u ŽK Split je Ana Marija Puzić, e-adresa: apuzic@hgk.hr, telefon: 021/321-139.