Vrijeme održavanja: 27.03.2019.

Objavljeno: 29. 03. 2019. , Ažurirano: 29. 03. 2019.

Udruga Hrvata Bosne i Hercegovine "Prsten", Podružnica Brodsko-posavske županije, u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom  – Županijskom komorom Slavonski Brod organizirala je 27. ožujka okrugli stol na temu Umrežavanje poduzetnika – preduvjet za uspjeh s ciljem međusobnog povezivanja i pomaganja članova Udruge, ali i drugih fizičkih i pravnih osoba.

Sudionici okruglog stola bili su predstavnici tvrtki Simplex d.o.o., IN2 d.o.o., TÜV Croatia d.o.o., Inin d.o.o. te Montmontaže Opreme d.o.o.

Siniša Stanić, direktor tvrtke Simplex d.o.o..JPG

Siniša Stanić, direktor tvrtke Simplex d.o.o.; Izvor: HGK.

Na okruglom stolu je istaknuto da je međusobno povezivanje i jačanje suradnje preduvjet za brži napredak, jačanje tržišnih pozicija i uspješno poslovanje a to je ono što poduzetnici očekuju od trenutka započinjanja poslovanja. U sklopu okruglog stola održana je i prezentacija na temu utjecaja umrežavanja na gospodarske rezultate koju je prisutnima izložila Mirjana Radman-Funarić, profesorica visoke škole Veleučilište u Požegi.

Osim predstavnika jedinica regionalne i lokalne uprave i samouprave na okruglom stolu sudjelovali su predstavnici 30 tvrtki iz proizvodnih, uslužnih djelatnosti, građevinarstva, stručnih, znanstvenih i tehničkih djelatnosti.

Sudionici Okruglog stola Udruge Prsten.JPG
Sudionici Okruglog stola Udruge prsten ; Izvor: HGK.