Vrijeme održavanja: 09.06.2017.

Objavljeno: 25. 05. 2017. , Ažurirano: 07. 06. 2017.

U organizaciji Pyrius Informatike, tvrtke Pointers d. o. o. iz Osijeka i  ŽK Slavonski Brod, 9. lipnja u 9 sati održat će se radionica za poduzetnike iz djelatnost turizma Kako zaraditi od turizma i uloga digitalnih tehnologija u turizmu.

Cilj je istaknuti važnost educiranoga turističkog i ugostiteljskog djelatnika te pružiti informacie o mogućnostima koje turističkim subjektima i korisnicima turističkih usluga pruža moderna informatička tehnologija.

Pyrius Informatika na svom internetskom portalu Online-akademija organizira edukacijske seminare o javnom nastupu za sve razine poslovanja, a tvrtka Pointers razvila je istoimeni projekt koji objedinjuje sve trenutno najutjecajnije i najpopularnije društvene mreže, pokriva web-prostor s mobilno prilagođenom internetskom stranicom radi stvaranja najboljega osobnog turističkog vodiča.

Radionica je besplatna, a namijenjena je predstavnicima turističkih agencija, hotela, obiteljskog smještaja i javnih ustanova koje se bave turizmom.

Pozivamo zainteresirane da sudjeluju na radionici te da sudjelovanje prijave popunjavanjem prijavnog obrasca najkasnije do 8. lipnja. 

hgk-plakat-brod-radionica kako zaraditi u turizmu.jpg