Objavljeno: 18. 03. 2019. , Ažurirano: 18. 03. 2019.


Proizvođači s područja Brodsko-posavske županije su 14. put organizirano nastupili na 16. Mediteranskom sajmu zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva koji je održan od 14. do 17. ožujka u Dubrovniku.

Nastup su zajednički organizirali HGK – Županijska komora Slavonski Brod i Upravni odjel za gospodarstvo Brodsko-posavske županije.

IMG_6453.JPG

Izlagači na Mediteranskom sajmu u Dubrovniku ; Izvor: HGK

Na sajmu su nastupili: „Mađarica“ j.d.o.o., OPG Jurković Josip, OPG Gabriel Glotz, OPG Dragan Radić, OPG Slavica Veber, OPG Blaženka Denis, OPG Marijan Radičević, OPG Ilija Šarčević, OPG Darijo Pavić, Rukotvorine Ana Stoić, Licitari Klikić i Delicije Sokić.

Posjetiteljima Sajma ponuđeni su med i pčelinji proizvodi, domaći kolači, polutvrdi kozji i ovčji sirevi, lješnjaci u ljusci i prženi u šećeru, pekmezi, voćna vina i rakije od kupine i aronije, likeri, aronija – matični sok, čaj, prah, tekstilne rukotvorine, licitarsko-medičarski proizvodi, tjestenine sa samoniklim biljem i magareće mlijeko.

Izlagači su izrazili zadovoljstvo nastupom na Sajmu te će se, pod uvjetom da se nastave ovakve zajedničke organizacije Upravnog odjela za gospodarstvo Brodsko-posavske županije i ŽK Slavonski Brod, i dalje nastupati na ovom zahtjevnom tržištu.

IMG_6462.JPG

Izlagači BPŽ na Mediteranskom sajmu u Dubrovniku ; Izvor: HGK
Izlagači Brodsko-posavske županije na Mediteranskom sajmu u Dubrovniku
Izvor: HGK