Vrijeme održavanja: 28.10.2021.

Objavljeno: 20. 10. 2021. , Ažurirano: 20. 10. 2021.

Sveučilište u Mariboru organizira virtualnu Midterm konferenciju Creative and Urban Regeneration Days, u četvrtak, 28., i petak, 29. listopada.

Konferencija je dio EU projekta RESTART_4Danube, a namijenjena je poduzećima, istraživačima, potpornim institucijama, predstavnicima regulatornih tijela i ostalim zainteresiranima, koji će moći saznati više o različitim prilikama u kreativnom i kulturnom sektoru. Pored toga, projekt RESTART_4Danube, na kojem je HGK jedan od partnera, će biti predstavljen široj publici u cilju promocije urbane regeneracije u Podunavlju.

Teme konferencije su iz područja razvoja transporta, održive obnove industrijskih zgrada, akademske suradnje u kreativnim industrijama te iz drugih područja urbanog razvoja. Završni dio konferencije bit će posvećen istraživanju postojećih primjera uspješnih praksi.

Na radionici kapitalizacije, u petak, 29. listopada, bit će riječi i o mnogim kreativnim projektima te o studijskom posjetu namijenjenom projektnim partnerima projekta RESTART_4Danube. Posjet će biti dostupan i drugim sudionicima.

Istovremeno s konferencijom, Europska poduzetnička mreža organizira B2B sastanke. Sudionici će moći razgovarati s odgovarajućim partnerima iz kreativne i kulturne industrije, s njima pdijeliti ideje i iskustva, predstaviti svoje projekte i raspraviti moguću buduću suradnju. Na B"B razgovore možete se prijaviti na POVEZNICI.

Prijaviti se na konferenciju možete OVDJE, a više informacija pronađite OVDJE.