Vrijeme održavanja: 25.11.2016.

Objavljeno: 16. 11. 2016. , Ažurirano: 03. 02. 2017.

Sektor za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo i Županijska komora Slavonski Brod, u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede RH, organiziraju edukaciju Obveze subjekata u poslovanju s hranom pri informiranju potrošača o hrani.

Edukacija će se održati u sklopu 21. Katarinskog sajma u petak,  25. studenoga, u sportskoj dvorani VIJUŠ u Slavonskom Brodu, u 11 sati.

Na edukaciji će se objasniti propisi iz područja označavanja zapakirane/pretpakirane i nezapakirane/nepretpakirane hrane koji su na snazi u EU odnosno u Republici Hrvatskoj, a namijenjena je subjektima u poslovanju s hranom koji potrošačima nude hranu u pretpakiranom obliku (proizvođači, uvoznici, distributeri) i subjektima u poslovanju s hranom koji potrošačima nude hranu u nepretpakiranom obliku (slastičarnice, pekare, trgovine, ugostiteljski objekti i sl.)

Predavačica će biti Tanja Iveković iz Službe za označavanje i temeljne zahtjeve kvalitete hrane, Uprave kvalitete hrane i fitosanitarne politike Ministarstva poljoprivrede RH.

Pozivamo sve zainteresirane da sudjelovanje na edukaciji prijave Mariji Lugarec (tel.: 035/448-583, faks: 035/ 448-8591, e-adresa: mlugarec@hgk.hr) do 24. studenoga.

Za sudjelovanje na edukaciji ne naplaćuje se naknada, a sudionici će dobiti Potvrdu o sudjelovanju.