Strukovna grupacija trenutno nije aktivna radi isteka mandata predsjednika, zamjenika predsjednika i poslovnog tajnika.

3. sjednica Strukovne grupacije cestovnog putničkog prometa

Strukovna grupacija cestovnoga putničkog prometa Županijske komore Sisak održala je svoju treću sjednicu 8. studenoga 2016. godine u ŽK Sisak.

Članovi su Strukovne grupacije, prema Pravilniku o dozvolama za obavljanje linijskog prijevoza putnika (NN 114/15) i Poslovniku o usklađivanju voznih redova Hrvatske gospodarske komore, predložili članove Radnog odbora za ovjeravanje predloženih voznih redova za županijske linije na području Sisačko-moslavačke županije za 2016./2017. godinu. U novi Radni odbor predloženi su Branko Kušević (Auto promet Sisak d. o. o. Sisak), Slaven Fukat (Čazmatrans promet d. o. o. Čazma) i Dražen Pavlović (Čazmatrans Nova d. o .o. Čazma).

Na sjednici je usvojen i novi Poslovnik o radu Strukovne grupacije cestovnoga putničkog prometa Županijske komore Sisak.

2. sjednica Strukovne skupine cestovnog putničkog prometa

Druga sjednica Strukovne skupine cestovnog putničkog prometa Županijske komore Sisak održana je 1. prosinca 2015. godine.

Na sjednici je izabran novi predsjednik Strukovne skupine gosp. Darko Majić ispred tvrtke Auto promet Sisak d.o.o. Članovi Strukovne skupine su prema Pravilniku o dozvolama za obavljanje linijskog prijevoza putnika (NN 114/15) i Poslovniku o usklađivanju voznih redova Hrvatske gospodarske komore predložili članove Radnog odbora za županijske linije ŽK Sisak, za 2016. godinu.

Prisutni prijevoznici su se između ostalog osvrnuli i na predstojeće usklađivanje voznih redova za 2016. godinu kao i na aktualnu problematiku u cestovnom putničkom prometu.

Izborna sjednica strukovne skupine cestovnog putničkog prometa Županijske komore Sisak

U ŽK Sisak 21. studenoga održana je izborna sjednica Strukovne skupine cestovnog putničkog prometa Županijske komore Sisak.

Nakon isteka četverogodišnjeg mandata prijevoznici Sisačko-moslavačke županije izabrali su novog predsjednika, zamjenika predsjednika kao i tajnika Strukovne skupine cestovnog putničkog prometa Županijske komore Sisak. Za predsjednika je izabran Željko Đeverlija (Auto promet Sisak d.o.o. Sisak), za zamjenika predsjednika Slaven Fukat (Čazmatrans promet d.o.o. Čazma), a za tajnika Ivan Javornik (viši stručni suradnik u ŽK Sisak).

Članovi Strukovne skupine predložili su i Radni odbor za usklađivanje voznih redova za županijske linije ŽK Sisak za 2015. godinu. Prijevoznici su raspravljali o predstojećem usklađivanju voznih redova za 2015. godinu te aktualnoj problematici u cestovnom putničkom prometu.

6. sjednica Strukovne skupine cestovnog putničkog prometa

U HGK Županijskoj komori Sisak 25. travnja 2014. održana je 6. sjednica Strukovne skupine cestovnog putničkog prometa ŽK Sisak.

Članovi Strukovne skupine na sjednici su upoznati s obvezama odnosno početnim kvalifikacijama i periodičnim izobrazbama profesionalnih vozača prema Direktivi 2003/59/EZ, a vezano uz upis „KOD-a 95“ u vozačku dozvolu.
Zaključci članova Strukovne skupine uputit će se Sektoru za promet i veze Hrvatske gospodarske komore.

5. sjednica Strukovne skupine cestovnog putničkog prometa 

U Županijskoj komori Sisak 6. studenoga 2013. godine održana je 5. sjednica Strukovne skupine cestovnog putničkog prometa ŽK Sisak. 

Članovi Strukovne skupine prihvatili su prijedlog da Slaven Fukat iz tvrtke Čazmatrans promet d.o.o. te Željko Đeverlija iz tvrtke Auto promet Sisak d.o.o. postanu članovi strukovne skupine. Ujedno, Željko Đeverlija izabran je za novog predsjednika Strukovne skupine cestovnog putničkog prometa ŽK Sisak. Članovi Strukovne skupine predložili su novi Radni odbor za usklađivanje voznih redova za županijske linije ŽK Sisak za 2014. godinu koji čine Branko Kušević (Auto promet Sisak d.o.o. Sisak), Slaven Fukat (Čazmatrans promet d.o.o. Čazma) i Dražen Pavlović (Čazmatrans-Nova d.o.o. Čazma). Prema Pravilniku o dozvolama za obavljanje linijskog prijevoza putnika (NN 118/05, 120/10, 112/11) predsjednik ŽK Sisak će, na temelju prijedloga, donijeti Odluku o imenovanju Radnog odbora za usklađivanje voznih redova za županijske linije za 2014. godinu.

Sjednica Strukovne grupacije cestovnog putničkog prometa
Izvor: HGK