Objavljeno: 02. 05. 2019. , Ažurirano: 02. 05. 2019.

Vrijeme održavanja: 09.05.2019.


Ako ste mlada nezaposlena osoba do 29 godina starosti s područja Sisačko-moslavačke županije, prijavite se za besplatnu radionicu Volontiranjem do posla, koja će se održati u sklopu projekta AKO - Aktiviraj se i konkuriraj! u četvrtak, 9. svibnja, u 9 sati, u Centru za mlade u Područnom uredu Sisak Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na adresi Kralja Tomislava 15.

Radionicu će održati Sabina Stipanec, voditeljica projekata u Udruzi IKS (partner u projektu), s bogatim iskustvom rada s mladima i obrazovanja odraslih.

Cilj je radionice upoznati mlade s prilikama koje pruža volontiranje i rad u civilnom društvu te mogućnostima za obrazovanje, usavršavanje i mobilnost koje su dostupne mladima.

Radionice će se održati u novouređenom i moderniziranom Centru za mlade (jedna od aktivnosti projekta AKO – Aktiviraj se i konkuriraj!) u dvije grupe, od 9 do 12 sati te od 12 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta. U svaku grupu može se uključiti pet osoba s obzirom na to da se će na radionicama koristiti neformalne metode rada: interaktivno učenje i razgovor. 

Prijaviti se možete na sljedećoj poveznici.

Projekt provodi Područni ured Sisak Hrvatskog zavoda za zapošljavanje uz potporu partnera: HGK – Županijske komore Sisak, Pučkoga otvorenog učilišta Algebra, Područnog ureda Kutina Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, udruge IKS te tvrtki Euroart93 d.o.o., Kreativa studio d.o.o., Fokus infoprojekt d.o.o., MARACOM d.o.o. i Applied Ceramics d.o.o.

Vrijednost je projekta 812.231,91 kuna i u potpunosti je financiran sredstvima Europskoga socijalnog fonda. Projekt traje 14 mjeseci, od 14. svibnja prošle godine do 13. srpnja ove godine.

Više informacija o projektu potražite na ovoj poveznici, na Facebook i Instagram profilu projekta s naslovom Projekt AKO te pomoću oznake #projektAKO.

Kontakt-osobe:

Štefica Tominović, voditeljica projekta (telefon: 044/659 121, elektronička adresa: stefica.tominovic@hzz.hr)
Kristina Grabovica, projektna asistentica (telefon: 044/522 322, elektronička adresa: kgrabovica@hgk.hr).

Footer za objave .jpgHZZ logo.jpg

 

 

U okviru projekta AKO održane radionice za nezaposlene u Centru za mlade