Objavljeno: 07. 02. 2019. , Ažurirano: 11. 02. 2019.

Vrijeme održavanja: 26.02.2019.


Ako ste nezaposlena osoba mlađa od 29 godina s područja Sisačko-moslavačke županije, a u potrazi za poslom ili dobrim savjetima o digitalnim alatima za traženje posla, prijavite se na besplatnu radionicu Traženje posla u digitalnom okruženju u sklopu projekta AKO, koja će se održati u utorak, 26. veljače u Centru za mlade, u Područnom uredu Sisak Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na adresi Kralja Tomislava 15.

Radionicu će održati Darko Gazibara, osnivač i direktor sisačke tvrtke Gespa Kreativni studio j.d.o.o. Na radionici će biti riječi o osobnom brendingu, kako se najbolje predstaviti, kako naučiti procijeniti svoje osobine ličnosti i potencijale, kako napisati životopis na jednoj stranici, Europass CV i LinkedIn profil. Na radionici će se rabiti online alati i platforme, a oblici rada bit će razgovor i interaktivno učenje.

Radionice će se održati u novouređenom i moderniziranom Centru za mlade (jedna od aktivnosti projekta AKO – Aktiviraj se i konkuriraj!) u dvije grupe, od 11.30 do 13 sati te od 13.30 do 15 sati. U svaku grupu može se uključiti pet osoba s obzirom na to da se će na radionicama rabiti neformalne metode rada – interaktivno učenje i razgovor.

Prijaviti se možete na ovoj poveznici.

Projekt provodi Područni ured Sisak Hrvatskog zavoda za zapošljavanje uz potporu partnera: HGK – Županijske komore Sisak, Pučkoga otvorenog učilišta Algebra, Područnog ureda Kutina Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, udruge IKS te tvrtki Euroart93 d.o.o., Kreativa studio d.o.o., Fokus infoprojekt d.o.o., Maracom d.o.o. i Applied Ceramics d.o.o.

Vrijednost je projekta 812.231,91 kuna i u potpunosti je financiran sredstvima Europskoga socijalnog fonda. Projekt traje 14 mjeseci, od 14. svibnja prošle godine do 13. srpnja ove godine.

Više informacija o projektu potražite na ovoj poveznici, na Facebook i Instagram profilu projekta s naslovom Projekt AKO te pomoću oznake #projektAKO.

Kontakt-osobe:

Štefica Tominović, voditeljica projekta (telefon: 044/659 121, elektronička adresa: stefica.tominovic@hzz.hr)
Kristina Grabovica, projektna asistentica (telefon: 044/522 322, elektronička adresa: kgrabovica@hgk.hr).

Novouređen i moderniziran Centar za mlade u okviru projekta AKO - Aktiviraj se i konkuriraj!