Objavljeno: 25. 03. 2019. , Ažurirano: 12. 04. 2019.

Vrijeme održavanja: 11.04.2019.


U sklopu projekta AKO – Aktiviraj se i konkuriraj!, u četvrtak, 11. travnja, u Centru za mlade u Područnom uredu Sisak Hrvatskog zavoda za zapošljavanje održala se besplatna radionica Svi smo mi poduzetnici, samo je pitanje koliko smo toga svjesni.

Radionicu su vodili Dragoslav Krnjaić, viši stručni referent HGK – Županijske komore Sisak i Milan Sladojević, direktor tvrtke Applied Ceramics d.o.o. te generalni menadžer Poduzetničkog inkubatora PISAK.

Na radionici je bilo riječi o zakonskim i pravnim oblicima otvaranja trgovačkog društva i obrta, o poduzetništvu te postavljanju ciljeva i njihovoj realizaciji. Novouređen i modernizirani Centar za mlade, u kojem je održana radionica, također je jedna od aktivnosti projekta.

Projekt provodi Područni ured Sisak Hrvatskog zavoda za zapošljavanje uz potporu partnera: HGK – Županijske komore Sisak, Pučkoga otvorenog učilišta Algebra, Područnog ureda Kutina Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, udruge IKS te tvrtki Euroart93 d.o.o., Kreativa studio d.o.o., Fokus infoprojekt d.o.o., MARACOM d.o.o. i Applied Ceramics d.o.o.

Vrijednost je projekta 812.231,91 kuna i u potpunosti je financiran sredstvima Europskoga socijalnog fonda. Projekt traje 14 mjeseci, od 14. svibnja prošle godine do 13. srpnja ove godine.

Više informacija o projektu potražite na ovoj poveznici, na Facebook i Instagram profilima projekta s naslovom Projekt AKO te pomoću oznake #projektAKO.

Kontakt-osobe:

Štefica Tominović, voditeljica projekta (telefon: 044/659 121, elektronička adresa: stefica.tominovic@hzz.hr)
Kristina Grabovica, projektna asistentica (telefon: 044/522 322, elektronička adresa: kgrabovica@hgk.hr).

Footer za objave .jpgHZZ logo.jpg

 

U okviru projekta AKO održane radionice za nezaposlene u Centru za mlade